IT-Tekniker till kund i Varberg

Maxkompetens · Data & IT · 31 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Arbetet är väldigt brett och varierande. De vanligaste arbetsuppgifterna består av att ge IT-support, felsöka samt att jobba i systemförvaltningen av de datorer och skrivare som finns ute i kundens verksamhet. Standardklient är baserad på Windows 7.
I arbetet ingår även att dokumentera och ge 2:nd line support till deras Servicedesk. Du kommer att jobba med support i direkt kontakt med kunder.
Du kommer att ingå i en avdelning där kunskap och ett gott bemötande står i centrum.
Arbetet kommer att vara både självständigt och i grupp.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Maxkompetens men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Din profil
Du som söker ska ha ett positivt kundbemötande och vara social, uppdraget kräver stor mognad och förståelse för IT som en del i helheten. Du kan jobba enskilt men också med kollegor i ett team. Du är lösningsfokuserad och ansvarstagande. Du har ett väldigt stort intresse av datorer och teknik.
Vi ser gärna att du har läst IT och /eller teknik med gymnasieexamen eller högre utbildning.
Kundskapskrav:
Windows 7 och MS Office miljö är meriterande
TCP-IP nätverk och AD
Vana att själständigt kunna hitta lösningar på datorers relaterade problem samt avancerad felsökning av PC hårdvara och mjukvara
Dokumenterad praktisk erfarenhet av IT support i datanätverk med central administration
Körkort
Då ditt arbetsverktyg kommer att vara både telefon och mail är det ett krav att du talar och skriver svenska obehindrat.
Uppdraget är tänkt att du som person kommer in och jobbar deltid ca 3 mån och sen kommer att få en heltidstjänst.
Start: Omgående
Omfattning: Tillsvidare
Arbetstid: Deltid. En vecka 3 dagars arbete, den andra 2 dagar. 7-16 eller 8-17
Lön: Enligt kollektivavtal

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Varberg
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt

Mejla Joachim Lodel

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.