Intervjuare sökes till ett uppdrag hos ett större opinionsinstitut!

Om jobbet

Är du student och på jakt efter ett roligt extrajobb de kommande 5 veckorna? Har du körkort och skulle tycka att det var roligt att hjälpa ett opinionsinstitut med en större undersökning? Sök redan idag då start för uppdraget är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kund räkning efter 1-2 studenter som vill utföra intervjuer i två orter, Varberg samt Torup utanför Falkenberg. Du kommer att ta kontakt med föranmälda personer och boka in en tid då intervjun kan utföras, förslagsvis hemma hos personen i fråga. Intervjun tar ca 45-60 minuter och du kommer att ställa frågor kring personens livskvalitet. Du kommer att få ett färdigt underlag som du utgår från under intervjun. Samtliga intervjuer ska vara klara senast den 25 november och start för detta uppdrag är därför omgående. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från något liknande uppdrag sen tidigare.

Arbetsuppgifter
  • Boka in tider för att hålla i intervjuer med föranmälda personer
  • Intervjua 10 personer per ort Varberg samt Torup
  • Se till att intervjuerna är utförda senast den 25 november
Vi söker dig som
  • Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
  • Har körkort och tillgång till bil
  • Har erfarenhet av att arbeta administrativt eller med service
  • Behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift då detta krävs för att utföra arbetet
ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Omfattning: Deltid. Du kommer att få två timmars upplärning initialt och därefter tar varje intervju ca. 45-60 minuter.

Arbetstider: Flexibelt

Placering: Varberg samt Torup
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Varberg
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadsundersökning
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.