Innesäljare VVS

Om jobbet

Vi söker
jag-älskar-nöjda-kunder-

innesäljare VVS
Halmstad

Vill du vara med och utveckla vår försäljning tillsammans med engagerade kollegor som brinner för att marknadsföra våra tjänster och hålla vårt produktområde VVS i framkant? Sätter du alltid kunden i fokus och trivs när dina affärer kommer till avslut och samtidigt skapa ett mervärde för dina kunder? Då kan du vara vår nya kollega till vårt VVS/EL säljkontor i Halmstad. Vi söker nu en målinriktad innesäljare som vill växa tillsammans med oss.

Vi erbjuder
Ett omväxlande och utmanande arbete i en spännande bransch hos en av Europas ledande Sourcing & Services företag inom El och VVS. Det ges goda möjligheter till personlig utveckling inom företaget. Vår organisation lever efter mottot "stronger together" och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Huvudarbetsuppgifter
  • Försäljning av Solars VVS produktsortiment inom distriktet per telefon
  • Information till kunder om produktnyheter
  • Ordermottagning över telefon med rådgivning kring produkter, samt teknisk rådgivning
  • Medverka vid kundaktiviteter
  • Utfärda offerter i samråd med våra Utesäljare samt offertbevakning
  • Registrering av kundkontakter, sätta upp aktivitetsplaner för kunder
  • Avstämning av nya kunders potential samt behov av produkter, information till berörda utesäljare
Kvalifikationer
  • Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet, gärna med någon form av påbyggnadsutbildning inom försäljning eller VVS området
  • Goda kunskaper i Officepaketet och kunna hantera information på engelska
  • Gärna ett par års erfarenhet inom försäljning och önskvärt är erfarenhet från VVS branschen
Profil
Förutom att du har ett brinnande intresse för försäljning ser vi att du är serviceinriktad och tycker om att arbeta med många kontakter. Du har stort engagemang, hög energi och en positiv och lösningsorienterad attityd. Vidare arbetar du kreativt för att upptäcka kundens behov och omvandla detta till aktivt sälj. Du drivs av att göra goda affärer och att arbeta i team mot uppsatta mål. För att lyckas som säljare hos oss behöver du också vara strukturerad och ha ett proaktivt förhållningssätt. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från VVS-branschen, men än viktigare är att du har rätt inställning och ambition att växa tillsammans med oss.

Kontakt och Ansökan
Låter detta som du? Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast.
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Carlsson, Säljchef VVS Inne och Butik Region Väst (Göteborg, Halmstad, Uddevalla), mobil: 0702-65 80 31.

Välkommen med din ansökan!
På Solar vet vi att våra kunder är grunden för vår business. Vi vet också att rätt produkt till rätt pris inte är värt något utan god service och professionell rådgivning. Vår framgång ligger i serviceinriktade medarbetare som vet hur man känner av efterfrågan och omsätter den i försäljning. Som medarbetare på Solar får du sällskap av 3 600 andra klart-jag-kan-typer som tror på styrkan i att säga ja. Tillsammans är vi ett av norra Europas ledande Sourcing & Services-företag inom EL och VVS. Vi marknadsför 215 000 produkter och säljer unika lösningar. Nu ska vi bli fler. 2015 hade vi en omsättning på 10,6 bn DKK. Den vill vi öka. Om du är en person som kan ge kunderna vad de behöver och inte bara vad de frågar efter, tycker vi att du ska söka dig till oss. Gå in på www.solar.se
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget