Innesäljare med CAD-kunskaper till ErgoSafe AB

Om jobbet

Nu söker vi dig som har arbetat 1-5 år av försäljning och älskar att ha kundkontakt? Gillar du att jobba i en resultatinriktad miljö, där ni tillsammans löser problem men du trivs också i en självständig roll? Har du även kunskap i CAD och erfarenhet inom byggsektorn? Ta då chansen att få vara en del av ErgoSafe ABs tillväxt, sök redan idag och bli deras nya innesäljare!

Information om uppdraget

ErgoSafe AB utvecklar, tillverkar och säljer flexibla glaslösningar. De växer på marknaden och behöver nu utöka sin personalstyrka med ytterligare en person. Academic Work söker därför för ErgoSafe räkning en innesäljare som ska ansvara för företagets kunder och försäljning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ErgoSafes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos ErgoSafe.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du ansvara för att säkerställa att kundens behov tillgodoses och arbeta strategiskt med nykundsbearbetning för att kunna öka företagets omsättning. Du kommer i denna roll också ha en administrativ roll där du kommer arbeta med att ta emot och handlägga orders, skriva och räkna på offerter samt kalkylera enligt kalkylmallar. I denna roll kommer du vidare ansvara för att prospektera och bearbeta nya kunder för att sälja in företagets produkter samt säkerställa att ni når företagets försäljningsmål och budget. Vidare kommer du också att arbeta med proaktiva säljsamtal till befintliga kunder samt delta på mässor och andra marknadsföringsaktiviteter.

Du kommer till exempel att:
 • Ha daglig kontakt med både befintliga och nya kunder
 • Arbeta i företagets CAD program, Sketchup
 • Ta emot och handlägga order
 • Ansvara för att företagets försäljningsmål uppfylls
Tjänsten passar dig som har en CAD-kunskaper och älskar kundkontakt. Du har en förmåga att driva ditt arbete självständigt framåt för att nå dina mål. ErgoSafe erbjuder nu dig en tjänst där du får arbeta med att bygga upp företagets kundstock och där du kommer få vara med och växa tillsammans med företaget.

Vi söker dig som
 • Har 1-5 års erfarenhet av försäljning
 • Har erfarenhet av att arbeta i CAD-program
 • Har goda kunskaper inom Office-paketet
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
 • Har B-körkort, stor fördel med egen bil
Det är meriterande om du har erfarenhet inom byggsektorn

Vi söker dig som drivs av att ha kundkontakt och som alltid arbetar för att nå uppsatta mål. Då du också kommer arbeta i en administrativ roll där du kommer ha flera olika arbetsuppgifter ser vi att du är strukturerad och har en förmåga att kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Du trivs att arbeta i team där ni alla strävar efter att nå bästa resultat utifrån er budget och kundens behov. Vidare arbetar du på ett självständigt sätt där du driver ditt arbete fram på egen hand med hjälp av uppsatta mål tillsammans med säljansvarig.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med tillämpad provanställning
 • Lön: Fast + rörlig del
 • Placering: Halmstad
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Anna Nordgren
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

ErgoSafe AB är ett framåtsträvande företag som utvecklar, tillverkar och säljer flexibla glaslösningar. Företaget bildades i Halmstad 1996 av Fredrik Johansson, som idag är delägare och VD.
ErgoSafe AB tillverkar och levererar eldrivna skjutluckor av hög kvalitet till receptioner, sterilcentraler och restauranger huvudsakligen i Sverige, Danmark och Norge. Under åren har en mängd olika kundanpassade lösningar växt fram och en del av dem, såsom Drive-through luckan, ingår idag i ErgoSafes standardsortiment av eldrivna skjutluckor.
ErgoSafe strävar hela tiden efter att möta kundens och därmed marknadens behov. Detta synsätt har lett fram till att produkterna ClickitUp Standard och ClickitUp Balkong har utvecklats. Medan de eldrivna skjutluckorna andas säkerhet och ergonomi så kännetecknas ClickitUp Standard, ClickitUp Balkong och vertikala glaspartier av design och flexibilitet.