Innesäljare

Om jobbet

Blomdahl expanderar och söker nu ytterligare

INNESÄLJARE

Som en av våra innesäljare har du som huvudsaklig uppgift att sälja
Blomdahls produkter och tjänster via telefon på våra hemmamarknader (Sverige,
Danmark). Dessutom kommer du att ta emot och hantera orders från våra utländska kunder.

Dina övriga uppgifter är: Ordermottagning samt merförsäljning, rådgivning av produkter och support. I rollen kommer du att fungera som en länk mellan utesälj och logistik. Det förekommer även administrativa uppgifter inom vårt sälj- och kundregister. Och du ska även kunna utfärda offerter i samråd med våra utesäljare, samt administrera vår utbildningsverksamhet.

Du kommer att ingå i ett team med skandinaviska kollegor och rapporterar till försäljningschefen. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet som inne- eller utesäljare med goda resultat. Vi värderar din inställning och ditt engagemang samt din vilja att ta ansvar.

Personen vi söker är affärsmässig och drivs utav att nå mål och resultat.
På samma gång har du förmågan att organisera arbetet på ett systematiskt och effektivt sätt. Du är utåtriktad och lättlärd men samtidigt lågmäld/lugn där du inte sätter dig själv i fokus. En fördel är om du även kan kommunicera på danska.

Som person har du även en sund och aktiv livsstil vilket ligger i linje med varumärket som du kommer att representera.

Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda dig en intressant utmaning i en positiv miljö. Har du frågor är du välkommen att ringa Försäljningschef Veronica
Nilsson på tel 0709-962936.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Säljsupport
Kontakt

Ring Veronica Nilsson, 0709-962936

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Blomdahl Medical är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför hudvänliga smycken samt medicinsk håltagning i öra och näsa. Blomdahl är ett tryggt sätt att vara fin varje dag. För mer information om företaget se: www.blomdahl.se


Hitta hit

Visa var