Industrielektriker till anrika Svenska Lyft AB

Om jobbet

Vill du ha ett tekniskt och omväxlande arbete? Är du serviceminded och tycker om att ge det lilla extra? Då ska du söka tjänsten som industrielektriker på Svenska Lyft AB.

Svenska Lyft startade sin verksamhet för mer än 40 år sedan med service och ombyggnad av kranar.
Företaget har sedan dess utvecklats kontinuerligt och fungerar idag som totalleverantör inom hela lyftområdet. Service och ombyggnad är fortfarande en mycket viktig del i verksamheten.
Svenska Lyft har ett omfattande nätverk av underleverantörer för de flesta förekommande kranfabrikat.
I anläggningen i Halmstad finns dessutom ett stort reservdelslager, vilket ger möjlighet till omgående service och leveranser vid akuta behov.

Om tjänsten
Som industrielektriker på Svenska Lyft AB kommer du arbeta med att felsöka, reparera och serva lyftanordningar ute hos våra kunder. En del reparationer sker även i vår verkstad och vi utför både planerade och akuta arbeten. Du arbetar mestadels självständigt men även tillsammans med dina kollegor. Du kommer att få möjlighet att hjälpa våra kunder ute i landet med diverse el-reparationer vilket innebär en del resdagar per år.

Om dig
Du har en utbildning inom el eller mekanik och kanske arbetat ett par år som servicetekniker. Du är social och tycker om att arbeta självständigt såväl som i grupp. Då vi utför en del akuta reparationer är det av stor vikt att du är flexibel och gillar att ta dig an nya utmaningar. Självklart läser du el-scheman utan problem och är en stjärna på tekniska lösningar. Det är meriterande om du har arbetat som industrielektriker tidigare men inget krav. Som person är du serviceinriktad och värdesätter ett gott samarbete med både kund och arbetskamrater. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift och kan du även det tyska språket är det en stor merit. I övrigt tror vi att du är strukturerad och ordningsam samt är van vid att ha en kommunikativ arbetsroll. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som industrielektriker på Svenska Lyft AB är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Tillsättning sker snarast eller enligt överenskommelse. Svenska Lyft AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Jankulov på 035-2608521

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Bygg & Hantverk
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.