Industriarbetare för uppdrag till kund

Om jobbet

Om företaget

Lernia Bemanning fortsätter att växa i Falkenberg! Just nu söker vi drivna industriarbetare till en av våra kunder i Falkenbergsområdet. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. För rätt person kan det finnas möjligheter för övertagande till kund.

Arbetsuppgifter

I din roll som industriarbetare kommer du arbeta brett och varierat inom industriella processer med krav på fingerfärdighet, effektivitet och kvalitet. Även om majoriteten av arbetet kommer utföras på dagtid ska du ha möjligheten att arbeta skift om detta behövs.

Formell kompetens

Vi ser gärna att du har en industriteknisk grundutbildning, eller ett brinnande intresse för industriella processer. Du är tekniskt lagd och behärskar svenska i tal och skrift. Det upplevs meriterande om du har erfarenheter från industri och/ eller livsmedelshantering, ihop med körkort och tillgång till bil. Har du dessutom truckkort är detta ett stort plus i kanten.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig tillämpning och söker dig som är arbetsvillig, teknikintresserad och trivs med att arbeta i ett högt tempo ihop med trevliga kollegor. Du fungerar bra i grupp och har inga problem att arbeta självständigt. Din positiva attityd, vikten av gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

Passar detta in på dig?- Varmt välkommen med din ansökan!
Rekryteringsprocessen sker löpande.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/ Falkenberg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Har du frågor om tjänsten når du mig på: lena.sagstrom@lernia.se
Alla ansökningar görs direkt via annonsen på www.lernia.se
Inga ansökningar tas emot via mailen.
Jobbfakta
Ort
Falkenberg
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.