Hisstekniker sökes till KONE i Halmstad

Om jobbet

Vi söker Hisstekniker i Halmstad

Som hisstekniker blir du tilldelad ett eget arbetsområde, vilket gör att vi ställer höga krav på din sociala kompetens samt förmågan att bygga långsiktiga kundrelationer.

Hos oss arbetar du med trevliga, engagerade, prestigelösa och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt, säkert och bekvämt inom och mellan byggnader enligt vår vision KONE People Flow.

Kunskap, utbildning och erfarenhet

Som person är du serviceinriktad, självgående och organiserad. Du har även ett antal års arbetserfarenhet, har el-inriktad utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet av liknande arbeten. I ditt arbete ingår bland annat underhållsservice, besiktningsanmärkningar, mindre reparationer samt feltagning av hissar. Du planerar själv din arbetsdag vilket innebär att vi söker en ansvarsfull person.

Vi förutsätter att du har god färdighet i såväl det svenska som det engelska språket.

Naturligtvis ger vi dig den produktutbildning du behöver för att lyckas i arbetet men du har en god tekniskt förståelse i grunden. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid rätt inställning och ett stort intresse för arbetsuppgifterna.

Som person är du samarbetsvillig, målinriktad, kommunikativ och du arbetar på ett positivt och naturligt sätt med kunder och kollegor.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetsledare Per Åkesson tfn 042328502 eller via mail per.akesson@kone.com

Facklig kontaktperson för Malmö är Kim Kristoffersson, Metallklubben, tfn 0702-557782. Tjänsten kommer att tillsättas snarast och intervjuer sker fortlöpande. Sista ansökningsdag 28 november.

Du söker tjänsten genom att registrera din ansökan på vår hemsida: www.kone.se/jobb eller klicka på ansök knappen här på sidan.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

KONE är ett av världens ledande företag inom hissar och rulltrappor och rankas som ett av de mest innovativa företagen i världen. Varje dag används våra hissar och rulltrappor av miljoner människor världen över i en allt mer urban omgivning.
Vi vill erbjuda den bästa upplevelsen av People Flow för alla som använder vår utrustning i bostadshus, kontor, hotell, kollektiva färdmedel, sjukhus, shoppingcenter och många helt unika fastigheter.
På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.