Försäljningschef Sverige

Om jobbet

Vi söker en försäljningschef med lång erfarenhet av försäljning och ledarskap. Vi ser helst att du har en akademisk utbildning inom ekonomi och/eller marknadsföring eller har erfarenhet av att driva försäljningsfrågor på både strategisk och operativ nivå. Du har en god förmåga att bygga förtroende och är en ledare som genom ditt engagemang påverkar och skapar energi på ett positivt sätt.

Som person är du driftig, engagerad och når fram i kommunikation oavsett om det gäller resultat, förändring eller värdegrundsfrågor.

Genom ditt sätt att leda och coacha medarbetare skapar du en miljö som är trygg, utvecklande, prestationsinriktad och baserad på god samarbetsförmåga samt hög grad av trovärdighet.

Du skall ha flerårig erfarenhet av att framgångsrikt motivera och utveckla medarbetare samt av att skapa rutiner och effektivisera processer.

Vi ser att du har ett par års erfarenhet inom försäljning dokumenterad erfarenhet av en ledande befattning inom försäljning och troligen har du en eftergymnasial utbildning inom marknad eller ekonomi. Du har god administrativ förmåga samt följer upp genomförandet, hög nivå av datavana och kunskaper i Office-paketet med fokus på Excel är ett krav. Vi förväntar oss även att du som söker obehindrat kan utrycka dig på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Din personlighet präglas av ett energiskt, engagerad och kommunikativ sätt. För att passa in i vår företagskultur förväntas du vara prestigelöst resultatorienterad. Du skall ha en förmåga att arbeta med problemlösning.

Krav:
 • Försäljningsvana, direktförsäljning konsument
 • Säljcoachning
 • Budgetansvar
 • Marknadsanalys
 • Försäljningsstatistik
Dina arbetsuppgifter:
 • Ansvara för att förbättra lönsamheten hos Garda Alarm AB
 • Ansvara för att säkerställa att vi har kompetenta ledare.
 • Aktivt delta i Säljledningen för att förbättra och utveckla Gard Alarm AB
 • Planering samt genomförandet av säljuppdrag, med hjälp av vår försäljningsavdelning och kommer därmed även ha personalansvar.
 • Ekonomiskt ansvar för avdelningen
 • Vidareutveckling av säljorganisationen
Du utgår från Halmstad och i tjänsten ingår resor inom Sverige.

Det här är en spännande möjlighet för dig att få arbeta i en positiv företagskultur som präglas av mycket personligt engagemang. Vi är ca 50 personer som arbetar på Garda Alarm AB . Vi är ett företag med högt i tak och korta beslutsvägar. Stämningen är prestigelös och kundfokus är ett genomgående tema inom alla delar av företaget

Du kommer att leda ett team av Regionala försäljningschefer, säljcoacher och säljare som arbetar tillsammans för att både vinna framtida kontrakt hos nya kunder och skapa tillväxt i vår befintliga kundportfölj.

Skicka din ansökan till: my.johansson@gardaalarm.se eller via 'Ansök nu'

Kontaktperson:
My Johansson, Tel 076-503 00 33

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget