Fordonstekniker Mercedes-Benz

Om jobbet

Om rollen

Som en del av vår expansion framåt söker vi en personbilsmekaniker som ska stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet ingår uppgifter såsom felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötadande i din arbetsroll, vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Till största del kommer du att arbeta med Mercedes-Benz, men även våra andra bilmärken -Nissan, Fiat och Honda.

Din profil

Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilsmekaniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, nogrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll, samtidigt som du är en självklar lagspelare. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i engelska då detta krävs för att bland annat läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person kommer du att passa in mycket bra hos oss. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Christian Zimmerman, 0340-62 83 81

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 mars

Om företaget