För kunds räkning söker vi Lastbilschaufför

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har erfarenhet från att köra flisbil, hjullastare och även tankbil med ADR.
Ditt geografiska arbetsområde är södra Sverige och det kan förekomma övernattningar i tjänsten, varför du inte skall vara främmande för detta. En central del i arbetet är att vara en god ambassadör för företaget, då du är deras ansikte utåt när du möter kunder.

Din profil

Som person är du noggrann, har gott ordningssinne och håller hög servicenivå. Du arbetar alltid med säkerhet i fokus. Det är viktigt att du har goda kommunikativa egenskaper och trivs med kundkontakt. Vidare är du prestigelös som person, har förmåga att lösa problem när de dyker upp och är duktig på att prioritera. Du är en positiv lagspelare som bidrar till att föra verksamheten framåt med energi och kompetens. Meriterande är om du gillar att skruva, laga och fixa.

Vi har önskemål om att du har:
  • Körkort för bil + släp (BE CE)
  • Giltigt ADR tank
  • Yrkeskompetensbevis (YKB)
  • Förarbevis för hjullastare (jordförflyttning)
Kunden erbjuder intressant och utvecklande arbete och löpande utbildning.

Tycker du att det verkar intressant och vill veta mer är du välkommen att kontakta Montico HR Partner AB,
Ulf Kullman, 035-260 76 61.
Jobbfakta
Ort
Hylte
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Kontakt

Ring Ulf Kullman, 035-260 76 61

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

För kunds räkning söker vi Lastbilschaufför. Det är ett anrikt och välrenommerat företag i norra Halland. Tjänsten är en hyrrekrytering som innebär att det är en inhyrning initialt via Montico HR Partner AB, där avsikten är att det efter ett tag blir en direkt anställning hos kund.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 31 januari 2017, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan.