Finsktalande support- och kundtjänstmedarbetare för längre uppdrag hos kund

Lernia · Data & IT · 11 dec

Om jobbet

Om företaget

Oletko eteenpäinpyrkivä ja sosiaalinen henkilö joka omaa hyvät tietojärjestelmätaidot ja kiinnostuksen tekniikka-alaan? Pidätkö vaihtelevista työtehtävistä ja asiakaspalvelusta?
Silloin tämä virka voi olla sinulle sopiva!
Lernia Bemanning hakee Varbergin keskustassa sijaitsevalle asiakkaalleen suomenkielistä tuki- ja asiakaspalvelutyöntekijää. Toimit alussa vuokratyöntekijänä toimeksiantajalla jolloin Lernia on työantajasi. Oikealla henkilöllä on jatkossa suuri mahdollisuus solmia työsuhde suoraan asiakasyritykseen.

Är du en driven och social person med datorvana och teknikintresse som gillar variation och kundkontakt? Då kan detta vara tjänsten för dig! Just nu söker Lernia Bemanning en finsktalande support- och kundtjänstmedarbetare för längre uppdrag till kund i centrala Varberg. Uppdraget kommer starta som ett uthyrningsuppdrag där du bli anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. För rätt person finnas goda möjligheter för övertagande och anställning direkt i kundföretaget.

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå som en viktig funktion i ett team med en kombinerad roll som support- och kundtjänstmedarbetare mot den finska marknaden. Du arbetar heltid, klassiska kontorstider, måndag- fredag.

Du kommer bland annat att:

Arbeta med first line support mot den interna verksamheten via mail och telefon. Du behandlar ärenden som rör kassa-och affärssystem, både mjuk- och hårdvara (möjlighet för internutbildning finns).

Behandla uppdateringar gällande order- och artikelhantering.

Bemöta inkommande samtal från finsk- och svensktalande kunder gällande sortiment och produkter.

Formell kompetens

För att vara den vi söker är du teknik- och datorkunnig. Du behärska finska- och svenska obehindrat i tal och skrift. Det upplev meriterande om du har vana av Windows, Microsoft AX/ Directory eller kassasystem sedan tidigare (ex. POSlösningar).

Personliga egenskaper

Du är en öppen och serviceinriktad person med hög social kompetens som trivs i kontakten med andra. Du är driven, lösningsfokuserad och orädd inför att ta på dig nya utmaningar. Du har en god samarbetsförmåga är flexibel och trivs i en varierad roll med ansvar.

Passar detta in på dig? Ansök redan i dag!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid/ Varberg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Har du frågor om tjänsten når du mig på: jessica.andersson@lernia.se
Alla ansökningar görs direkt via annonsen på www.lernia.se
Jobbfakta
Ort
Varberg
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.