Extrajobb inom livsmedelstillverkning

Om jobbet

Jobbeskrivning

Just nu söker Uniflex dig som vill arbeta extra i produktionen hos vår kund i Laholm. Kunden arbetar med livsmedel.Vi söker personer som kan jobba extra, ibland med kort varsel. Arbetspassen är förlagda i olika skift på dygnets alla timmar. Däför vill vi att du är flexibel vad gäller tider och kan arbeta både tidiga morgnar, kvällar, nätter och helger.

För att vara aktuell för denna tjänst måste du ha en Annan Huvudsaklig Sysselsättning på minst 50 %, t.ex. studier eller annat arbete. Ange detta i din ansökan.

Personliga egenskaper

Som person vill vi att du ska vara ansvarstagande och självgående. Dessutom är du positiv, social, ödmjuk och arbetsvillig. Du trivs med att arbeta under högt tempot och hugger i där det behövs. Tekniskt kunnande är en fördel.

Vidare är du flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Meriterande är om du tidigare arbetat inom livsmedel eller produktion. Du kommer att vara vårt ansikte utåt mot kund, vi söker därför dig som kan representera oss på ett bra sätt.

Start: omgående.
Arbetstid: Dygnets alla timmar
Plats: Laholm med omnejd.

Då vi arbetar med löpande urval, ser vi gärna att du söker tjänsten redan idag.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Laholm
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Tillverkning
Livsmedel
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.