Erfaren IT-support tekniker till ledande energiföretag

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Har du erfarenhet av att arbeta som supporttekniker inom IT och vill fortsätta utvecklas i din roll? Vill du arbeta med secondline-support i en stor och spännande organisation tillsammans med kompetenta kollegor? Tveka då inte på att skicka in din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en erfaren IT-tekniker till secondline-support. Som person är du kommunikativ och kunnig inom ditt tekniska område. Du har enkelt att skapa kundrelationer och ser inget problem med att ge en service i världsklass till dels erfarna tekniker men också till slutkunder och användare på olika nivå.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker inom secondline-support kommer du att hantera varierande typer av ärenden inom IT-infrastruktur. Under en vanlig arbetsdag kommer du bland annat att hantera slutkundsfrågor, installera och leverera IT-utrustning och mjukvara samt samarbeta med externa specialistavdelningar och tjänster för att lösa komplexa problem.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta i en problemlösande roll med kundfrågor där hög kvalitet och servicegrad står i fokus.
 • Arbeta i ett internt ärendehanteringssystem samt dokumentera, analysera och klassificera lösta ärenden.
 • Använda ITIL som verktyg i det dagliga arbetet.
Tjänsten passar dig som är lösningsorienterad och kommunikativ. Du har enkelt att förmedla dina tekniska kunskaper till personer med varierande IT-erfarenhet och förstår vikten av god service.

Vi söker dig som

Har 3-5 års erfarenhet av rollen som tekniker inom användarsupport och/eller IT-support samt besitter goda kunskaper av problemlösning inom komplexa tekniska frågor.

Vidare:
 • Har du certifikat inom Microsoft (MCSA, MCSE eller MCP) och besitter kunskaper i varierande Windowsrelaterade mjukvaruprodukter.
 • Besitter du erfarenhet av ITIL, dataadministration och ärendehantering. (Active Directory)
 • Kan du behärska Microsoft Office program.
 • Kan du kommunicera obehindrat på engelska och svenska i både tal och skrift.
Som person är du kommunikativ och kan leverera en service i världsklass till dels tekniska experter men också till slutkunder och användare på olika nivå. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och ser utbyte av erfarenheter och kunskaper med kollegor som en självklar del i din utveckling. Vi söker en teamplayer som är lojal och serviceinriktad men också flexibel och strukturerad då arbetet kan ta många vändningar och kvalitén behöver vara hög trots ett stundtals högt tempo. Att arbeta i ett internationellt team är inget problem för dig och du har enkelt att bygga relationer och förtroende för både kunder och användare.

Övrig information
 • Start: December
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Väröbacka
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Varberg
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.