Engagerad programmerare till spännande heltidstjänst i Halmstad

Om jobbet

Information om uppdraget

Nu letar vi efter en engagerad programmerare som brinner för sitt yrke! Vår kund är ett expansivt företag som avser utöka sitt utvecklarteam!
Vi söker för kunds räkning en passionerad systemutvecklare som brinner för att programmera och är på jakt efter en ny utmaning i ett företag som nu ska ta nästa steg i sin utveckling! Du erbjuds en roll i ett expansivt och innovativt företag där du har möjlighet att påverka både dina och företagets utvecklingsmöjligheter. Företaget är marknadsledande inom sin bransch och din uppgift kommer vara att göra deras system mer lätthanterbart och intelligent.

Du kommer att bli provanställd utav StudentConsulting och uthyrd till vår kund, där målsättningen är att du kommer bli övertagen för en tillsvidaretjänst. Rekrytering sker löpande och tillsättning kommer ske när vi hittat rätt kandidat, så vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan redan nu! Arbetstiderna kommer vara måndag-fredag, 8-17.

Kunskaper för uppdraget

Du är van vid att arbeta självständigt och drivs utav utmaningar, små som stora, och är van vid att arbeta mot mål! Vidare är du en erfaren kodare och har stor erfarenhet utav framförallt .NET, där du även har exempel att uppvisa. Du är kreativ, lösningsorienterad och brinner för att se resultat. Vidare är du van vid att planera och strukturera ditt eget arbete och har god kunskap inom kopplingar och databas.

Så är du motiverad för en ny, spännande utmaning med stora utvecklingsmöjligheter? Sök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!