Ekonomiassistent med kunskap inom löpande bokföring till Falkenberg

Framtiden · Administration · 31 okt

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande bokföring vilket innebär allt från att tömma posten, moms redovisning till skatteverket, svara på förfrågningar, löner till att ha kontakt med kund. Du kommer att arbeta med flertal företagskunder parallellt. I början av tjänsten kommer du att erbjudas ett mentorskap och påsikt är tanken att du kommer utvecklas och arbeta som redovisningsekonom. Idag arbetar sju medarbetare på företaget och de arbetar i Visma samt Fortnox.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
  • Goda kunskaper inom löpande bokföring
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Svenska i tal och skrift
  • Bor i närområdet
Det är meriterande om du tidigare har arbetat på en redovisningsbyrå.

Som person ska du gilla att arbeta i högt tempo, ha ett bra sifferminne och vara stresstålig. Vi ser även att du är analytiskt lagd samt positiv och engagerad.

Villkor

Ort: Falkenberg
Arbetstider: 8-17, flextid
Lön: Enligt överneskommelse
Start: 31/10
Jobbfakta
Ort
Falkenberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Kontakt

Ring Emma Johansson, 0723063800

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vår kund är en redovisningsbyrå som erbjuder skräddasydda tjänster inom ekonomi och redovisning i alla branscher. I dagsläget har dem ca 200 kunder med allt från 0-20 anställda. Företaget har kontor i Falkenberg och Göteborg.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.