Ekonomiassistent

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 11 nov

Om jobbet

Har du erfarenhet inom ekonomi och tycker om att arbeta med siffror? Har du ett genuint intresse för att lösa dina arbetsuppgifter samt är självständig? För uppdrag hos kund i Halmstad söker vi dig som har erfarenhet av arbete som ekonomiassistent.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi såsom betalningar, leverantörsreskontra, kundreskontra och bokföring. Du bör ha erfarenhet av att förkontera inkommande fakturor samt kunna arbeta med huvudbokföring kassa- och bankavstämningar. Du kommer även att vara support till anställda och projektledare.

Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning i ekonomi eller några års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Är du noggrann och självständig? Har du dokumenterad erfarenhet av att skapa nya rutiner vid verksamhetsförändringar? Klarar du av att hantera situationer under stress samt har lätt för att lära? Då är detta rätt tjänst för dig. Din goda förmåga att strukturera arbetet hjälper dig och du löser dina arbetsuppgifter på ett tillfredsställande sätt. Det är meriterande om du tidigare arbetat i något av affärssystemen inom ekonomi.

Om anställningen
Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med tillsättning i november. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader med chans till förlängning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas snarast och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Jankulov på 035-2608521.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Sara Jankulov, 035-260 85 21

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.