Drivna studenter till Eson Pac i Veddinge!

Om jobbet

Är du på jakt efter ett roligt arbete som du kan kombinera med dina studier? Är du en positiv och tekniskt lagd person? Då kan vi ha uppdraget för dig! Adecco Kungsbacka söker nu studenter för extrajobb hos Eson Pac AB i Veddige!

Om jobbet
Eson Pac AB är ett familjeägt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller kompletta förpackningslösningar. Som extraarbetande för denna kund kommer du att arbeta i deras produktion. Arbetet sker både individuellt och i team. Du kommer främst att arbeta vid företagets förpackningsmaskin och arbetet sker i renrumsmiljö. Vidare kräver uppdraget att du har god fysik och är flink i händerna.
Ett måste för tjänsten är att du har körkort och tillgång till bil.
  • Packning av produkter
  • Kvalitetskontrollering av produkter
Observera att du måste vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % för att kvalificera dig för den här tjänsten.

Om dig
Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från produktionsarbete men detta är inget krav. Som person är du samarbetsvillig, noggrann, ansvarsfull och gillar att arbeta i högt tempo. Är du också en lättlärd person med god samarbetsförmåga kommer du snabbt in i arbetet. Gillar du dessutom fysiskt arbete kommer detta uppdrag att passa dig utmärkt. Krav för tjänsten är att du har körkort och tillgång till bil.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hannah Karling Hulthén på 031-720 72 88.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.