Distributionselektriker

Om jobbet

Vill du vara med och driva och utveckla framtidens distributionsnät så är HEM en arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter
Verksamhetsområde Distribution omfattar både el och fjärrvärme. Tjänsten innebär arbete som distributions elektriker inom byggnation, underhåll och drift avseende spänningarna 0,4/10kV-nätet.
I rollen som Distributionselektriker hos oss är arbetsuppgifterna varierande och teknikbaserade, du kommer i första hand att arbeta med eldistribution.
Tjänsten innefattar även beredskap inom verksamhetsområdet.
Området är brett och fyllt av utmaningar och möjligheter och vi utvecklar ständigt vårt arbetssätt, där du tillsammans med dina nya kollegor kommer att vara med om en spännande utveckling.

Kvalifikationer
Du skall minst ha 3-årig gymnasieutbildning, elprogrammet. Det är meriterande att ha erfarenhet som distributionselektriker och/eller installationselektriker.

Egenskaper
Du ska vara drivande, ansvarsfull, självständig samt ha god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Anställningsform och tillträde
Tjänsten är tillsvidare. Tillträde snarast.

Upplysningar om tjänsten lämnas av (annonsförsäljare undanbedes) avdelnings chef Gunilla Månsson på 035-191 515

Fackliga representanter
Claes Andersson Vision, tel 035-191 641
Björn Lövkvist, Ledarna, tel 035-190 419
Thomas Bengtsson, SEKO 035-191 828
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Koncernen Halmstads Energi och Miljö AB är det ledande energi- och miljöföretaget i Halmstadsregionen och ägs till 100 % av Halmstads Kommun.
Inom Verksamhetsområde Distribution finns dotterbolaget Halmstads Energi och Miljö Nät AB (HEM Nät) som distribuerar 925 GWh i 200 mil ledning till 38 000 kunder, fjärrvärme och fjärrkyla nätet som distribuerar ca 635 GWh på ca 30 mils ledning fördelat på 4000 kunder. Utförandeavdelningen ingår i VO Distribution och ansvarar för om och nybyggnation av anläggningar samt underhåll, drift, mätning och felavhjälpning. Vi arbetar ständigt med att förbättra och effektivisera vår utförande verksamhet.