Distributionschaufför sökes för heltidsuppdrag i Kungsbacka

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du B-körkort och vana av att köra bil i Kungsbacka? Vill du ha ett fartfyllt heltidsjobb? Då har vi jobbet för dig!
Vi söker nu en distributionschaufför till en av våra kunder i Kungsbacka. Vår kund är ett stort nationellt företag inom lager och logistik.

Arbetet innebär att hämta/lämna paket med större skåpbil i Göteborg. Varje arbetspass utgår från vår kunds terminal i Kungsbacka. Uppdraget är på heltid, startar i början av januari och utförs måndag-fredag. Uppdraget beräknas pågå i minst 6 månader och arbetstiderna är varierande mellan ca 7.00-17.00.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ge transportservice gentemot kunder, dvs hämta/leverera gods
  • Sortera, packa, lossa och lasta gods.
Du kommer att bli anställd av StudentConsulting men uthyrd som konsult till kund. Innan uppstart av tjänsten genomgår alla en utbildning på ett par dagar.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker måste ha B-körkort, stor vana av bilkörning i Kungsbacka, bra lokalkännedom och gärna tidigare erfarenhet av arbete som chaufför. Vidare är du alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt.

Låter det intressant? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Kungsbacka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Distribution
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!