Däckmontör

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Nu söker vi på Lernia Bemanning däckmontörer till en av våra kunder i Varberg. Kunden behöver förstärkning inför den kommande däcksäsongen. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av skifte/montering av hjul på fordon, framplockning samt retur till däckhotell. Vidare ska du vara kunnig i montering/demontering av kompletta hjulenheter samt balansering av förutnämnda.

Formell kompetens

Vi söker dig som har:
  • Tidigare erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av ett högt arbetstempo
  • B-körkort
Vi ser gärna att du som söker har ett bilintresse. Tunga lyft förekommer vilket gör att god fysik är ett krav.

Personliga egenskaper

I denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker är engagerad och villig att lära dig nya saker. Vidare är du noggrann, ordningsam och stresstålig vad gäller att hantera en hög arbetsbelastning.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid/Varberg

Information

Vi behandlar ansökningar löpande, därför är det bra om vi får in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Varberg
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.