CNC-Operatör

Om jobbet

Vi söker en CNC-operatör till vår produktionsenhet i Laholm.

På vår produktionsenhet i Laholm är vi idag 16 anställda. Och vi tillverkar huvudsakligen skärande verktyg till Hyvelindustrin.

Vi söker nu en CNC-operatör till vår flerop-avdelning. Du kommer att arbeta i ett team på 3-4 personer och 5 maskiner (Okuma MU, Okuma MX, YCM, Deckel ).Som CNC-are hos oss kommer du att få jobba med programmering efter ritning och riggning av maskinen, där du självständigt programmerar och ställer maskin från uppstart till färdig produkt. Och tar ansvar för kvalitet och leveranssäkerhet. Vi använder oss av GibbsCam samt MasterCam. Även verktygsinköp ingår i arbetsuppgifterna. Vi jobbar med korta serier vilket innebär mycket programmering samt riggning.
Planslipning, kapning, gnistning etc är arbetsuppgifter som även förekommer i denna roll.
Vi erbjuder ett arbete på en arbetsplats med bra arbetsklimat, trevliga arbetskamrater samt en bra struktur med ordning & reda.

Som person är du självgående och har lätt för att lära dig nya saker. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från liknande arbete och då framförallt av att arbeta med Gibbs Cam eller MasterCam. Men du kan likväl komma direkt från industriprogrammet med inställning att vilja lära.
Som person är du social, flexibel och lätt att samarbeta med. Du tar gärna egna initiativ och kommer med nya idéer och visioner.

Vi erbjuder ett dagtidsarbete idag.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Jobbfakta
Ort
Laholm
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Tillverkning
Maskinarbete
Kontakt

Mejla eller ring Anna Thuresson, 0430-31311

Publicerad

60 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

LSAB med huvudkontor i Långshyttan har 230 anställda och en årlig omsättning på 350 Mkr. Bolaget bedriver försäljning, tillverkning och service av verktyg för bearbetning av trä- och metall på marknader i Sverige, Danmark, Finland, Estland, Lettland och Ryssland.


Hitta hit

Visa var