Cad-konstruktör för kommande uppdrag

Lernia · Teknik & Ingenjör · 26 dec

Om jobbet

Om företaget

För att stärka upp på tjänstemannasidan i Varberg och Falkenberg söker vi nu Cad-konstruktörer för kommande uppdrag. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos någon av våra kunder. Där får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa nya erfarenheter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att analysera problem och lösningar i samband med konstruktioner. Skissa och konstruera 2D-och/ eller 3D ritningar i varierande material och program, likt Inventor, Solidworks eller AutoCAD. Sköta dokumentation, administration och genomförande i samband med Cad-konstruktioner och tillhörande projekt.

Formell kompetens

För att vara den vi söker har du relevant utbildning inom CAD-konstruktion, teknik eller IT. Du har arbetserfarenhet av liknande arbetsuppgifter från förr. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Du har körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper

Du är en analytisk och strukturerad person som är noggrann och har ett öga för detaljer. Du är social, samarbetsvillig och kan arbeta både självständigt och i team. Du är driven, ansvarstagande och målfokuserad. Du brinner för att skapa och har ett kreativt tänkande.

Passar detta in på dig? Ansök redan i dag!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid- och deltid / Varberg och Falkenberg.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Har du frågor om tjänsten når du mig på: jessica.andersson@lernia.se
Alla ansökningar görs direkt via annonsen på www.lernia.se
Inga ansökningar tas emot per mejl.
Jobbfakta
Ort
Varberg
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.