Butikssäljare/Servicetekniker

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Som butikssäljare jobbar du med personlig försäljning över disk. Ditt jobb blir att på ett professionellt sätt hitta den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är inkommande förfrågningar, materialanskaffning och orderhantering. Utöver detta ingår hantering av inkommande/avgående gods, samt monterings- och produktionsarbete.

I framtiden kan det även förekomma visst servicearbete ute i fält, då vi gärna ser att du vid behov kan hjälpa till med vårt SlangExpress-koncept när det etableras i regionen. Detta kan också innebära visst beredskapsarbete.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kundkontakt.

Företaget som är under stark expansion, har KUND och KVALITET som starka hörnstenar.

Din profil

Du bör ha ett tekniskt intresse, stort engagemang, datorvana, känsla för service samt en vana av att meka och skruva. Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet inom fordons- eller hydraulikteknik.

B-körkort är ett krav.

Dessutom vill vi att du är ordningsam, strukturerad, har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare.

Ansökan

För mer information tveka inte att kontakta Peter Sjögren: 035-16 20 31

Skicka din ansökan märkt Butikssäljare/Servicetekniker Halmstad senast 2016-10-23 till Mona Frisk, Hydroscand AB, Box 401, 128 06 Sköndal.

Eller via mail till: ansokningar@hydroscand.se

För mer företagsinformation kan du besöka vår hemsida www.hydroscand.se
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Industri & Anläggning
Underkategori
Butik
Anläggningsarbete
Kontakt

Mejla eller ring Peter Sjögren, 035-16 20 31

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om företaget

Familjeföretaget Hydroscand grundades 1969 i Stockholm och är marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Hydroscand AB har en omsättning på 730 miljoner kronor (2014) och har närmare 60 filialer i Sverige. Hydroscand Group innefattar ytterligare 115 filialer i Europa, Asien och Afrika med en omsättning på 185 miljoner Euro (2014). Verksamhetens fokus utgår från affärsidén - Vi ska montera och distribuera slang och ledningskomponenter från en decentraliserad och kundnära organisation.