Butikssäljare extrapersonal till Varberg

Om jobbet

Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Med Swedol som innovativ partner får professionella användare effektiv varuförsörjning till ett attraktivt pris. Kunderna finns huvudsakligen inom Åkeri och transport, Bygg och anläggning, Industri och verkstad samt Jord- och skogsbruk. Swedol har totalt 48 butiker, varav 5 i Norge. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms SmallCap-lista. Swedol har närmare 500 medarbetare.
Butikssäljare extrapersonal sökes

Om tjänsten

Vi söker extra personal för timanställning på vardagar och Lördagar, vid extra behov.
Arbetsuppgifterna består av varuhantering och framförallt försäljning i butik. Tjänsten innebär dagligen kontakt med nya och gamla kunder.

Vi erbjuder ett mycket intressant och omväxlande arbete där du kommer få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning och våra produktområden.

Din profil
Vi vill gärna att du har kassavana och har arbetat med försäljning. En hög servicegrad är också viktigt.

Du är öppen och social och har lätt för att göra dig förstådd. Du är dessutom van att hålla ett högt tempo, är självgående och noggrann.

Vi erbjuder

Tillträde snarast och efter överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

Kontakta
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef Erik Lindeberg, erik.lindeberg@swedol.se

Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast dock senast 2016-10-31. Sök via knappen nedan.
Jobbfakta
Ort
Varberg
Anställning
Extrajobb
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget