Brickpack söker Verktygsmakare

Om jobbet

På Brickpack har vi specialiserat oss på två saker - produktion och material. Vi har under årens lopp byggt upp en maskinpark och ett produktionskunnande, som gör oss flexibla att utföra många olika produktionsmoment - både i stora och små serier. Vi arbetar med "alla" material - hårda och mjuka, beprövade och nya. I samarbete med våra kunder hjälper vi till att välja rätt material till rätt produkt för att säkerställa att avsedd funktion uppnås. Våra kunder återfinns inom all tillverkande industri. Det är vår målsättning att vi med vårt produktions- och materialkunnande i kombination med tillgänglighet och leveransförmåga ska kunna utgöra en långsiktig partner och strategiskt viktig leverantör. Företaget ligger i Laholm och har 35 anställda.

Är du en självgående Verktygsmakare med arbetslivserfarenhet i tillverkande industri? Sök då tjänsten hos oss!

Som verktygsmakare hos oss arbetar du på företagets teknikavdelningen tillsammans med ytterligare en verktygsmakare/maskinreparatör. Större delen av arbetsuppgifterna är med fokus på underhåll och reparation av excenterverktyg för stansning/dragning, bockning och klippning av plåtdetaljer. Vi arbetar med verktyg som stansar plåttjocklekar mellan 0,05 mm - 5 mm. Till viss del tillverkar vi även mindre verktyg för excenterpressning.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten ska ha arbetat som verktygsmakare och med verktygsunderhåll i flera år eller har liknande erfarenhets. Det är viktigt att du har goda kunskaper i ritningsläsning och verktygskonstruktion. Du har även arbetat med att bedöma vilket underhåll som krävs för olika typer av verktyg för excenterpressning. Som person är du positiv, noggrann och har ett sinne för ordning. Du har ett stort tekniskt intresse, tycker om att ta ansvar och lämnar ifrån dig ett väl utfört arbete. Samtidigt som du kan arbeta självständigt är du van att samarbeta med andra samtidigt. För tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Frågor

angående tjänsten besvaras av Mikael Strand, 070-729 55 53.

Ansökan skickas till Brickpack på e-post: mikael.strand@brickpack.se. I ämnesraden skriver ni "Ansökan Verktygsmakare".
Jobbfakta
Ort
Laholm
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Tillverkning
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 dec

Om företaget