Beläggningsarbetare Stora projekt

Om jobbet

NCC Stora projekt syd behöver duktiga och erfarna beläggningsarbetare med erfarenhet från trafikverksunderhåll.

Din roll som Beläggningsarbetare
Du kommer i huvudsak arbeta som Maskinist, vältförare eller screedoperatör. Arbetet utförs med stor maskin och trafikverket som huvudsaklig kund. Arbetsområde är västra och södra Sverige vilket innebär att du kommer arbeta inom ett stort geografiskt område.

Dina erfarenheter
Du har grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå. Tidigare erfarenhet från beläggningsverksamhet och trafikverksunderhåll är ett krav. Du skall ha god datorvana och behärska svenska i tal och skrift. Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats med god kamratskap.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och drivkraft samt att du har ett strukturerat arbetssätt.

Ytterligare information
Tjänsten avser en tillsvidareanställning
B-körkort är ett krav. C-körkort är meriterande.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 16 december.
Jobbfakta
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.