Arvato söker en Business Controller till Varbergskontoret

Om jobbet

Arvato Financial Solutions är en del av den tyska koncernen Arvato Bertelsmann. Vi har verksamhet i 22 länder och är fler än 7.000 anställda. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för hela fakturerings¬kedjan, såsom fakturaadministration, betallösningar för e-handel, fakturaköp, factoring, köp av förfallna fordringar och inkasso. Läs mer om Arvato på www.arvato.se.

Som stöd för vår svenska CFO och andra verksamhetsansvariga söker vi en Business Controller

I rollen kommer du att arbeta mycket med kalkylering och analysarbete med god insyn i vår verksamhet och ekonomiska rapportering. Ditt arbete ligger till grund för viktiga beslut som rör utvecklingen av befintliga och potentiella affärer och klientrelationer.

Rollen innebär till stor del att utgöra affärsstöd till vår produktion, samtidigt rapporterar du till, och arbetar med CFO i analys, budget och uppföljning. Du kommer att hantera stora mängder data som sammanställs och bearbetas i avancerade excelverktyg och vårt BI.

Din erfarenhet och utbildning:
För att du skall trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du behöver ha flera års erfarenhet från en liknande funktion. Din excelkompetens ligger på en mycket hög nivå och du behärskar affärsengelska likväl som svenska mycket väl i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper:
Du drivs primärt av affärsmässighet och har förmågan att självständigt prioritera din tid och dina arbetsuppgifter, även när förutsättningar snabbt förändras. Du trivs med att kommunicera dina idéer och beslutsunderlag i olika sammanhang och för varierande målgrupper.

Vårt erbjudande

Välkommen till ett internationellt och växande företag med ett långsiktigt ägarskap, där engagerade medarbetare skapar våra framgångar och goda möjligheter finns till en spännande karriärsutveckling. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med god insyn i vår verksamhet och många kontaktytor inom vår organisation.

I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark, som behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden. Vänligen skicka in CV samt personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 30 oktober. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Marthe Viberg på telefon 0300-688563 eller mail marthe.viberg@badenochandclark.se.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Varberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget