Arbetsledare sökes på heltid till kyllager i Kungsbacka

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en ledartyp som söker ett ansvarsfullt jobb på heltid? Trivs du med att jobba i team och vill testa på att jobba i kyl och frys? Då har vi jobbet för dig!
Vi söker nu för kunds räkning dig som vill jobba heltid som arbetsledare på ett kyl- och fryslager i Kungsbacka. Lagret arbetar med att ta emot varor från lastbilar som kommer till lagret, lasta av varor, sortera och sedan lasta på varor. Du kommer att ansvara för att planera och lägga upp det dagliga arbetet samt se till att allt flyter på som det ska. Högt tempo, kommunikation i arbetslaget och god fysik präglar tjänsten.

Arbetstiderna är söndag-torsdag och passen sträcker sig mellan ca kl.12.00-21.00.

Du kommer under uppdragets gång att bli anställd av StudentConsulting men uthyrd till kunden. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå i minst 6 månader, därefter finns god chans till förlängning/övertag av kund.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker bör:
  • Inneha B-körkort
  • Ha tidigare vana av arbete på lager och/eller i kyl och frys
Som person trivs du att arbeta i team och är bra på att kommunicera då det behövs för att arbetslaget ska fungera så effektivt som möjligt. Du kommer ansvara i ett tajt team och därav är det viktigt med ansvarskänsla och teamwork. Vidare har du hög arbetsmoral och kan hålla många bollar i luften samtidigt. Du gillar att planera och organisera och kunna ha koll på många saker samtidigt. Har du haft en ledande roll tidigare är det starkt meriterande.

Låter detta som något för dig? Sök redan idag då urval sker löpande!
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!