Är du student och vill jobba extra

Lernia · Övrigt · 11 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Just ni söker vi dig som är student, eller har annan huvudsaklig sysselsättning, men som vill jobba extra inom administration, kundtjänst eller reception. Hur dina arbetsuppgifter kommer se ut kan variera beroende på uppdrag och kund.

Formell kompetens

För att vara den vi söker har du någon annan huvudsaklig sysselsättning som studier. Du talar svenska och engelska obegränsat i tal och skrift. Är en god datoranvändare, har körkort och tillgång till bil. Har du erfarenheter från likande arbetsuppgifter sedan tidigare är detta meriterande, men inget krav.

Personliga egenskaper

Du är en positiv och flexibel person som är arbetsvillig och har ett öga för detaljer. Du är servicemedveten, samarbetsvillig och orädd inför att ta egna initiativ. Du trivs i en miljö där det är högt i tak och bidrar gärna till en god stämning.
Passar detta in på dig? Ansök redan i dag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Deltid/ Varberg eller Falkenberg med omnejd.

Tillträdesdag

Efter överenskommelse.

Information

Har du frågor om annonsen når du mig på: jessica.andersson@lernia.se
Alla ansökningar görs direkt via annonsen på: www.lernia.se
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att utveckla dina yrkeskunskaper, knyta nya kontakter och skapa erfarenheter för framtiden.