Är du serviceinriktad och tycker om mat? Nu söker vi ett köksbiträde!

Om jobbet

Nu söker vi en serviceinriktad person som vill arbeta kvällar och helger som köksbiträde hos en ledande restauranggrossist i Halmstad. Har du ett flexibelt schema och kan arbeta antingen heltid eller deltid under hösten? Ansök tjänsten redan nu!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning ett köksbiträde till deras anläggning i Halmstad. Kunden är en ledande restauranggrossist. De erbjuder varor, tjänster och kunskap som behövs inom storkök och restaurangverksamhet.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.
Som konsult på Academic Work erbjuds du:

Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som köksbiträde kommer du att arbeta i företagets interna matsal med servering, påfyllning, ta emot leverans och hjälpa till med förberedning men även se till att hålla köket snyggt och rent. Du kommer att gå en upplärning innan uppdraget startar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är studerande och har ett flexibelt schema under mellandagarna. Eftersom vi tillsätter löpande vill vi därför tipsa dig om att vara snabb in med din ansökan!
  • START: 11 December
  • UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Extra kvällar och helger under 11/12 - 1/1
OBS! Om du inte har möjlighet att arbeta under hela perioden är det viktigt att vara oerhört flexibel med vilka dagar du kan deltid.
  • ARBETSTID: 12.00 - 16.30 (söndagar) samt 14.30 - 21.30 (vardagar)
  • PLATS: Halmstad
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Servering
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.