Är du processoperatören vi söker?

Om jobbet

Om företaget

Vårt kundföretag växer och behöver förstärkning av tekniskt intresserade operatörer.

Arbetsuppgifter

Är du en driven person med tekniskt intresse och har erfarenhet av att jobba som processoperatör? Då har vi ett utvecklande uppdrag för just dig!

Lernia Bemanning söker för kunds räkning tekniskt intresserade processoperatörer till tillverkande industri. Du kommer att arbeta i ett team och i arbetsuppgifterna ingår bland annat maskinövervakning samt andra uppgifter inom tillverkning.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Lernia Bemanning men arbeta som konsult hos vår kund.

Din bakgrund

Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning, gärna från en högre industriteknisk inriktning, eller flera års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. En självklarhet är att du har arbetslivserfarenhet från industrin och gärna från processindustrin. Meriterande om du har truckkort och/eller travers.
Du är en driven person med förmåga att lära dig snabbt och en vilja att leverera kvalitet inte bara kvantitet. För att klara tjänsten bör du vara ambitiös, en stark vilja att utvecklas inom ditt arbete och ha lätt för att hålla en hög koncentration på arbetet. Som person är du ärlig, framåt på ett ödmjukt sätt och du skall kunna arbeta både självständigt och i team.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten är en 6 månaders visstidsanställning på heltid med skiftgång i Halmstad och beräknas börja snarast. För rätt person finns goda möjligheter till en tillsvidareanställning.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Information

Är du intresserad?? Ansök snarast då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Välkommen!
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Maskinarbete
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.