Är du löneadministratören vi söker

Lernia · HR & Personal · 11 dec

Om jobbet

Om företaget

Lernia Bemanning söker för kunds räkning en erfaren löneadministratör med arbetslivserfarenhet av att göra kollektivlöner. Du kommer att arbeta hos vår kund i Halmstad och arbetstiden är dagtid. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Lernia Bemanning men arbeta som konsult hos vår kund.

Formell kompetens

Som löneadministratör hos vår kund kommer du främst att arbeta i Kontek. Erfarenhet av att arbeta med det systemet är ett krav. Dessutom förekommer Monitor vilket är ett plus om man kan. Tjänsten är en utmanande roll där det krävs att du är noggrann och självgående.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå utav att arbeta brett inom hela löneområdet vilket bland annat innebär:
  • Kollektivlöner med alla olika skiftformer
  • Kontroller
  • Registrering
  • Semesterberäkningar
  • Bokföring av löner
Bil och tillgång till egen bil är ett krav.
Svenska och engelska, i tal och skrift.
Bra datorvana och goda kunskaper i Officepaketet.

Din bakgrund

Vi söker dig med relevant utbildning och/eller har erfarenhet av att arbeta med löner på kollektivsidan, gärna på ett större företag. Du är väldigt kunnig i systemet Kontek och meriterande att kunna Monitor.
Du trivs med att arbeta självständigt på ett noggrant sätt och är van att strukturera ditt arbete samt att arbeta mot uppsatta tidsramar.

Personliga egenskaper

Som person är du flexibel, kan skapa förtroende och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är noggrann i det du gör och driver på i processer.
För att trivas hos oss tror vi du är positiv, framåt, social och trevlig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning och för rätt person stor möjlighet till tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid och i Halmstad.

Tillträdesdag

Efter överenskommelse.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju. Löpande urval sker så skicka in din ansökan redan nu.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.