Ansvarig av leverantörsreskontra till Euromaster!

Euromaster · Ekonomi · 22 dec

Om jobbet

Vill du anta en ledande roll där du kan utveckla dina kompetenser? Har du goda erfarenheter av leverantörsreskontra? Då är tjänsten som ansvarig av Leverantörsreskontra på Euromaster i Varberg något för dig!

Om Tjänsten
Euromaster är Europas och Sveriges största däckkedja. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänste- och serviceerbjudande tar dem ett helhetsgrepp. Du får arbeta i en internationell miljö med 500 anställda i högt tempo. Som ansvarig för leverantörsreskontra på Euromaster kommer du att ställas i en ledande roll där du kommer att få motivera dina medarbetare i deras dagliga arbete, ansvara för rapportering av KPI:er samt ha en löpande kontakt med Service Providers kontor i Barcelona. Ditt huvudfokus kommer att ligga på arbetet med leverantörsreskontra, vilket innebär kontoavstämningar och konteringar. Rollen kommer vidare att innebära att du ska vara delaktig i utvecklingen och effektiviseringen av processer och rutiner. Du rapporterar direkt till företagets Financial Manager.

Om dig
Din tidigare erfarenhet av arbete av leverantörsreskontra på en större ekonomiavdelning ger dig värdefull insikt i det dagliga flödet. Det är meriterande om du har tidigare arbetat med EDI-fakturering samt har IT-vana. Det här är ett jobb för dig som är självgående, ansvarstagande och noggrann. Din prestigelöshet och ditt analytiska arbetssätt kommer att göra att du snabbt kommer in i din nya roll.

Viktigt för tjänsten är:
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Högskoleutbildning inom redovisning, alternativt tidigare erfarenhet inom leverantörsreskontra.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Ansvarig av leverantörsreskontra är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Euromaster.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anja Wiaderny på 0736-84 71 25.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Varberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.