Affärsfokuserad konsultchef Adecco Halmstad

Om jobbet

Är du en person som brinner för sociala kontakter, trivs med högt tempo och som drivs av att göra affärer? Vill du arbeta på företaget som är rankat som en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt "Great Place to Work" och som arbetar efter ledorden "Better Work, Better Life" med fokus på hög livskvalitet, glädje och laganda? Då har vi arbetet för dig!

Om jobbet?
I rollen som konsultchef ansvarar du för både kunder och konsulter inom vår uthyrningsverksamhet av kollektivarbetare i Halmstadregionen.

Som konsultchef har du ett stort säljansvar mot såväl nya som befintliga kunder. Du underhåller och bevarar kundrelationer där din flexibilitet och ditt lösningsfokus genererar fler uthyrningsuppdrag.

Som konsultchef har du även ett personalansvar för ett antal konsulter inom vår uthyrningsverksamhet och ansvarar för samtliga personalrelaterade frågor som t ex utvecklingssamtal och lönesamtal.

Du ingår i en arbetsgrupp som präglas av stor öppenhet och hög teamkänsla där vikten av att hjälpa varandra för att nå målen väger tyngre än den individuella prestationen. På Adeccos kontor arbetar vi i ett öppet kontorslandskap där en positiv atmosfär och arbetsglädje i en tempofylld miljö gör att du orkar göra "det lilla extra". Du rapporterar till Kontorschefen.

Om dig?
Som person behöver du vara flexibel, engagerad och trivas i en föränderlig miljö. För att snabbt komma in i arbetet så ser vi att du tidigare har arbetat i en roll med mycket kundkontakter och har mycket god kommunikationsförmåga. Vi söker dig som vill ha kul på jobbet och som gärna tar ett stort eget ansvar. Vi tror att du har en utbildning inom personal/försäljning/ekonomi/ledarskap och kanske har du en idrottsbakgrund i en lagsport och är en tävlingsinriktad person som är van att lyckas med det du tar dig för. För att trivas i denna roll så har du redan ett affärsmässigt fokus och ett stort intresse för relationer. Du är en person som klarar att hålla ett högt tempo, du är duktig på att prioritera och vågar ta snabba beslut när det krävs. Det är dessutom viktigt att vara noggrann i det administrativa arbetet som rollen kräver.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten. B-körkort är ett krav samt tillgång till egen bil.

Om anställning?
Vi erbjuder en vikariatsanställning med start snarast och varaktighet till hösten 2018. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss kommer du att uppskattas för din kompetens som gör skillnad. På Adecco erbjuder vi dig en karriär med stora möjligheter till personlig utveckling och utbildningar inom arbetsrätt och ledarskap. Din vardag kommer att vara varierad och din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Välkommen till en expansiv och dynamisk organisation med stark företagskultur och framtidstro!

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan?
Då ska du ansöka så snart som möjligt dock senast 11 december. Tjänsten är ett föräldravikariat och ska tillsättas snarast enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Bifoga CV och personligt brev och beskriv gärna varför just du passar till tjänsten. Har du frågor kring tjänsten (men ej för ansökan) är du välkommen att kontakta kontorschef Björn Dalhov på bjorn.dalhov@adecco.se eller 035-260 85 26.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Frida Andersson, 040-667 53 10

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.