Administratör/arkivering

Om jobbet

Om tjänsten

Arena Personal bemannar för kunds räkning en administratör med placering i Halmstad.
Vi söker nu en person som har erfarenhet av arkivering. Uppdraget pågår under sex månader och arbetsuppgifterna berstår av att sortera, kategorisera och ordna kundens arkiv.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten bör du ha erfarenhet av arkivering. Du bör ha goda kunskaper i att arkivera, kategorisera, förteckna och god datavana är ett krav. Det är viktigt att du är flexibel, effektiv, noggrann och van vid att jobba självständigt mot uppsatta mål. Din kommunikativa förmåga är hög och du kan ta och följa instruktioner.
Låter uppdraget intressant för dig? Ansök redan idag, då urvalet sker löpande!

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Du blir anställd hos oss på Arena personal och uthyrd till våra kunder. Detta ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens och utökar ditt nätverk.
Du har nära kontakt med din personalansvarige på Arena som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi går igenom ansökningarna löpande, så ansök redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag 2016-10-30

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Arkiv & Bibliotek
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Arena Personal är experter på bemanning. Vi arbetar med både kollektivanställda och tjänstemän, vi är rikstäckande och verksamma inom en mängd olika branscher och områden.
Vi arbetar med väl utarbetade leveransprocesser vilket ger oss en hög träffsäkerhet och är en trygghet för dig. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.