Academic Work söker en Laboratorieingenjör till Södra Innovation, Väröbacka!

Om jobbet

Har du erfarenhet från laboratoriearbete med provning av olika typer av pappersmassa? Är du dessutom intresserad av att arbeta på Södras innovationsavdelning? Då är du den vi söker, välkommen med din ansökning redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en laboratorieingenjör till Södra Innovation i Väröbacka.

Som laboratorieingenjör arbetar du på laboratoriet på innovationsavdelningen med uppdrag inom utvecklings- och kundprojekt. På laboratoriet arbetar idag 17 personer där du kommer att tillhöra ett mindre team inom laboratoriet med liknande arbetsuppgifter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Södra Skogsägarna. Uppdraget är ett års vikariat.

Arbetsuppgifter

Som laboratorieingenjör är ditt huvudsakliga ansvarsområde att utifrån olika uppdragsbeställningar för kunder, produktion och utvecklingsprojekt genomföra malning, provpreparering och provning av olika typer av pappersmassa.

Du ansvarar även för tillhörande dokumentation och rapporteringsarbete.
Du rapporterar till laboratoriechefen.

Tjänsten passar dig som trivs i laboratoriemiljö och har lätt för att samarbeta. Du har ett engagemang som ständigt driver dig framåt i dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du är serviceinriktad person.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial teknisk utbildning, gärna med inriktning kemi
  • Har erfarenhet av laboratoriemiljö
  • Behärskar det svenska språket väl
Eftersom planering och rapportering sker elektroniskt krävs goda datakunskaper. Tjänsten ställer krav på att du har körkort och tillgång till bil om du inte bor i närheten av eller i Varberg då det är begränsat med kollektivtrafik.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller har en bakgrund inom pappers- eller pappersmassaindustrin med god produktkännedom.

Viktiga egenskaper är praktiskt handlag, noggrannhet och precision. För att fungera väl i rollen krävs god samarbetsförmåga med övriga i teamet och uppdragsgivare samt ett engagemang i arbetet.

Övrig information
  • Start: November
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Varberg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03 under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Varberg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.