Hoppa till innehåll

Innesäljare

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker vi ännu en stjärna till vårt team!Vi söker dig som har en passion för försäljning och vill bygga långsiktiga relationer med våra värdefulla ombud. Hos oss får du chansen att hjälpa våra ombud att överträffa sina försäljningsmål genom att ge dem den information och de verktyg de behöver för att lyckas med våra produkter, kampanjer och tävlingar. Är du den vi söker? Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team!

Vad kommer du att göra?

Som vår nya Innesäljare, eller Telesäljare som vi föredrar att säga, blir din huvuduppgift att via telefon, och ibland videosamtal, stärka banden med Svenska Spels ombud. Du kommer att hålla dem uppdaterade om de senaste kampanjerna, tävlingarna och produkterna, och se till att de har allt de behöver för att nå framgång.

Din roll kommer också att inkludera att arbeta nära våra ombud, där du kommer att bidra med nya idéer och inspirera till innovativa lösningar som hjälper dem att växa. Du kommer att vara en nyckelspelare i vårt team, och tillsammans med dina kollegor kommer du att förbättra våra processer och driva vår försäljning framåt.Förutom ditt egna team kommer du också samarbeta med andra avdelningar såsom till exempel våra Retailsäljare och Key account Managers.

Vi är i början av en spännande resa för att ta vår försäljning till nya nivåer, och vi vill att du ska vara med!

Är du den som kommer att göra det?

Vi tror att du som person är en driven initiativtagare som gillar att utmanas och tycker det är kul med högt uppsatta mål.Du har en naturlig fallenhet för kundservice och trivs i en miljö där du kan bygga relationer och bidra till gemensamma mål. Du är en lagspelare som älskar utmaningar och delar gärna med dig av dina erfarenheter till teamet.

För att passa i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning eller kundservice via telefon, samt en vilja att utvecklas och vara med att bidra för att utveckla Svenska Spels processer kopplat till telesälj.

Vi är Svenska Spel

Svenska Spel är hela Sveriges spelbolag. Vi skapar hållbara och roliga spelupplevelser som bidrar till ett bättre Sverige. Genom spel som Triss, Stryktipset och Oddset ger vi våra fyra miljoner kunder spänning, glädje och drömmar. Våra spel är enkla och trygga och oavsett om man spelar online eller fysiskt, själv eller tillsammans med andra, så ska upplevelsen alltid vara positiv. Vi vill att fler ska spela hållbart hos oss och vår verksamhet ska bedrivas på ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvarsfullt sätt. Varje år går överskottet till statskassan. Vi är Sveriges största idrottssponsor och investerar nära 300 miljoner kronor årligen i svensk idrott. Vi är modiga, nyfikna och strävar efter enkelhet i allt vi gör samt skapar resultat tillsammans.

Är du nyfiken på våra förmåner? Då hittar du dem här:

https://career.svenskaspel.se/pages/formaner

Om Retail

På Retail ansvarar vi för Svenska Spels ca 5000 ombud och partners, med målet att de alltid ska ges rätt förutsättningar för att driva sin verksamhet på ett hållbart och säkert sätt. Vi ska leverera Sveriges bästa kundmöte och har, på en ny och spännande marknad, en unik position med fysisk försäljning av våra spel inom sport- och turspel.

Ansökan och kontaktuppgifter

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Visby. Hos oss gör vi jobbet där det passar bäst, ibland är det hemma och ibland på kontoret - allt efter vad arbetsuppgifterna tillåter.

Vi utför intervjuer och urval löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten, kontakta Adam Gränefjord, Chef Telesälj adam.granefjord@svenskaspel.se

För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Team Talent Acquisition på teamta@svenskaspel.se

#LI-HYBRID

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
23 oktober 2024 (157 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se