Säljare

Swedol AB · Försäljning · 17 dec

Om jobbet

Vi växlar upp på Gotland och söker nu en

Säljare till Visby

Arbetsbeskrivning

Som Säljare hos Swedol är ditt huvudsakliga uppdrag att marknadsföra och sälja in fördelarna med att arbeta med Swedol som samarbetspartner till dina kunder. Tjänsten kan i hög grad beskrivas som en konceptförsäljning där du även kommer bedriva försäljningen av Swedols mycket stora produktutbud från marknadsledande tillverkare och deras egna varumärken. Du kommer att ha stort fokus på nykundsbearbetning men självklart också utveckla kontakten med våra befintliga kunder.

Dina kunder finns inom våra fokusmålgrupper: Bygg/Anläggning, Åkeri/Transport, Jord/Skog samt Industri/Verkstad och du arbetar mest mot små och medelstora företag. Du arbetar självständigt med alla delar av säljprocessen och ansvarar för att nå dina mål och din budget. Du har ett nära samarbete med Swedols egna butiker på distriktet där ni tillsammans ska se till att ge våra kunder förstklassig service och vägledning.

Du utgår hemifrån och rapporterar till distriktansvarig Säljchef. Din boendeort är i Visby med omnejd.

Din profil
  • Du har tidigare erfarenhet inom försäljning B2B ifrån branschen eller närliggande bransch.
  • Du är självgående, uthållig, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare.
  • Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare.
  • Du gillar att göra affärer och ta order hos kund.
  • Du har goda IT kunskaper, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • Du har B-körkort.
Vi erbjuder

Swedol står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Swedol arbetar också kontinuerligt med kompetensutveckling på individnivå. Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070-657 80 74. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Hos marknadsledande Swedol kan proffsen inom våra fyra målgrupper Bygg/Anläggning, Åkeri/Transport, Industri/Verkstad och Jord/Skogsbruk - och andra som väljer proffskvalitet - handla vad de behöver. Här finns: elartiklar, verktyg, arbetskläder, fordonsdelar & tillbehör, hydraulik, lyft & last och förbrukningsvaror.

Swedol är en komplett leverantör med hög servicenivå, exemplarisk lagerhållning och effektiva leveranser. Vi ska vara en partner för våra kunder, vägleda dem till rätt produkter och lösningar och utveckla vårt erbjudande så att vi stärker deras affär. Dessutom ska det vara trevligt att komma till Swedol. Swedol omsätter 1 540 miljoner kr (2015) och har närmare 500 medarbetare. Swedol är noterad på NASDAQ QMX Stockholms lista Mid Cap. Läs mer om oss på www.swedol.se

Säljare, försäljning, fältsälj, utesälj, regionsälj, account manager, kundvård, service, el, verktyg, bygg, anläggning, industri
Jobbfakta
Ort
Gotland
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!