Hud- Massage- och Fotvårdsterapeuter

Om jobbet

Wisby SPA blir Selma City SPA och därmed så utökar vi vår verksamhet. Vi söker nu en rad terapeuter med anledning av detta.

Selma City SPA Wisby drivs av Clarion Hotel Wisby och är beläget i hotellets vackra medeltida valv, här finns ett antal behandlingsrum samt bastu och en fantastisk pool. Under våren gjorde vi en fräsch ansiktslyftning och nu forsätter vi vår förvandling tillsammans med vår syster SELMA spa i Sunne. Gästens utbud av behandlingar kommer att bli ännu härligare och vi kommer även att kunna erbjuda lättare mat och dryck.

Vill du vara med att ta vårt unikt belägna SPA till en ny nivå? Är du engagerad i hälsa och mindfulness, och uppriktigt intresserad av att göra skillnad i människors liv och vardag. Då kanske just du är den vi söker?

Primärt söker vi utbildade terapeuter inom Hud, Massage och Fotvård.

Vi tror att du:
  • Har erfarenhet av hälsa och skönhetsvård sedan tidigare
  • Är diplomerad i några typer av behandlingsformer
  • Är effektiv och organiserad
  • Brinner för att ta hand om andra människor
  • Har passion för service
  • Är öppensinnad, social, och fylld med energi
Stor tonvikt för oss ligger på din person, inte bara ditt CV.

Tjänsterna beroende på din kunskap och bakgrund kan variera från heltid, till deltid och enstaka timmar. Tillträden enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan.
Jobbfakta
Ort
Gotland
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Skönhet & Personlig omsorg
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!