Erfaren Projektchef Hus - Gotland

Om jobbet

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgång är våra kompetenta medarbetare.

Är du redo för ett ansvarsfullt, roligt och utvecklade uppdrag som projektchef?

Då har vi en unik möjlighet för dig på Sveriges vackraste ö, Gotland! I rollen som projektchef har du ett helhetsansvar över byggverksamheten på Gotland. Till din hjälp har du 20 kompetenta medarbetare med olika specialistområden och tillsammans bygger ni framtiden.

Som projektchef ska du:
  • Ansvara för att produktionsbudget tas fram, stäms av och att slutprognos upprättas.
  • Sätta upp mål för tidplaner, personalresurser, projektering, inköp och produktion i projekten.
  • Vara ledare och en förebild för din personal.
  • Säkerställa att Skanskas mål för miljö, arbetsmiljö och säkerhet följs i projekten.
  • Arbeta med att utveckla relationer till våra kunder och identifiera nya kommande projekt på marknaden.
Vi söker dig som har erfarenhet och förmågan att se helheten i projekten.

Vi ser gärna att du som söker är civilingenjör eller har en likvärdig byggteknisk utbildning. Du bör ha goda kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi. Det är av stor vikt att du har flerårig erfarenhet av rollen som projektchef eller av en liknande tjänst.

För att lyckas i rollen som projektchef är det viktigt att du har förmågan att se helheten i din verksamhet då du ansvarar för många olika områden i projekten. Du har erfarenhet av rollen som ledare samt ett genuint intresse för att motivera och utveckla dina medarbetare. Eftersom du har kunden i fokus trivs du med att skapa kontakter och nätverk både inom och utanför organisationen.

Hör av dig till oss redan idag!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev, vi vill ha din ansökan senast söndagen 2016-09-30. Du kan kontakta HR-generalist Cecilia Lindh på 010-449 15 02 för frågor gällande tjänsten och rekryteringprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Gotland
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Bygg & Hantverk
Underkategori
Chefsbefattningar
Projektledare
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.