Entreprenadmontör sökes till Assemblin VS på Gotland

Om jobbet

Som VS-montör på Assemblin arbetar du tillsammans med andra certifierade VS-montörer i projekt inom området entreprenad. Tjänsten avser heltid med placering på vårt platskontor i Visby. Som montör rapporterar du till en projektledare.

Vi söker dig som är certifierad VVS-montör. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet från en liknande tjänst inom entreprenad. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.

Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. B-körkort och viss datorvana är ett krav för tjänsten.

Våra kärnvärden utgör grunden för vår kultur och identitet:
  • Affärsmässighet - tydligt ansvar för ekonomin
  • Enkelhet - enhetligt och okomplicerat agerande
  • Kompetens - kunskap, vilja och förmåga
  • Pålitlighet och gott uppträdande
Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar.

Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2016-12-18. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta platschef Jan Wikman, tel. 010-475 23 92.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!

Assemblin VS är ledande inom värme och sanitet i Sverige. Verksamheten bedrivs på ett 50-tal platser. Vi utför alla slags tjänster inom värme och sanitet och installerar fjärrvärme, värmepumpar, industrirör, sprinkler, kyla eller energibesparande åtgärder i samband med nybyggnation eller renovering. Assemblin VS omsätter ca 2 miljarder kronor med 1 400 medarbetare.
Vi drivs av att vara en del av ett team som tillsammans utformar, installerar och underhåller system för de mest grundläggande sakerna i livet: luft, energi och vatten.

Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är cirka 8 miljarder SEK och med mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.
Jobbfakta
Ort
Gotland
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Rörmokare

Mejla eller ring Jan Wikman, 0104752392

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget