Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Business Controller till BELFOR, Göteborg

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
BELFOR befinner sig i ett expansivt skede och stärker nu organisationen med en Business Controller. Rollen är ny vilket innebär att du ges stor möjlighet att bygga upp och utveckla arbetssätt och verktyg i en mycket verksamhetsnära roll med stort fokus på affärsutveckling för BELFOR Sweden AB.

I rollen kommer du att:
  • Ansvara och upprätta månatliga, kvartalsvisa och årliga resultatuppföljningar och analys, både finansiellt och operationellt
  • Ha en aktiv roll i budgetprocessen och driva prognosarbetet
  • Arbeta nära verksamheten och vara ett viktigt stöd i den ekonomiska uppföljningen av projekt
  • Säkerställa och utveckla rutiner och processer i det svenska bolaget
  • Driva och utveckla den affärsmässiga och ekonomiska kompetensen inom organisationen
  • Delaktig i integration av förvärv
I rollen rapporterar du till CFO. BELFOR Sweden AB har sitt huvudkontor i Arendal, Göteborg.

Om dig
Vi söker dig med gedigen erfarenhet av business controlling och av liknande roll. Erfarenhet från projektorienterad verksamhet, från förvärv och fusioner och från att verka i en internationell miljö är värdefullt. För rollen krävs god affärsförståelse och goda kunskaper inom såväl redovisning som business control.

Detta är rollen för dig som tycker det är spännande att vara bryggan mellan verksamhet och ekonomi och på ett pedagogiskt och affärsmässigt sätt driva ekonomistyrningen i bolaget. Du behöver vara beredd på en föränderlig miljö och en organisation där inte allt redan finns på plats, vilket kräver att du behöver kunna röra dig mellan strategisk och operativ nivå.

Vidare är du självgående, driven och analytisk. Det är positivt om du har erfarenhet och intresse av systemimplementation. Goda kunskaper i Excel och BI system är en förutsättning och i botten har du någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du talar och skriver engelska obehindrat.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via www.jerrie.se senast den 24 maj 2024. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Helena Bruman 07335-40 52 62.
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

BELFOR Sweden AB är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och avfuktning med drygt 300 medarbetare fördelat kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Vi jobbar med sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag, samt fastighetsservice. BELFOR Sweden AB ingår tillsammans med BELFOR Scandinavia A/S i BELFOR Restoration Company. Tillsammans är vi över 12 500 medarbetare inom den världsomspännande koncernen.