Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Sales Controller, Göteborg

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Meritmind söker för kunds räkning en sales controller till ett internationellt bolag i Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag som beräknas starta så snart som möjligt (dock senast mitten på juni) och pågå under 6 månader, med möjligheten till överrekrytering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som sales controller:
  • Försäljningsanalys: Analysera försäljningsdata och identifiera trender och möjligheter för förbättring.
  • Budgetering och Prognos: Assistera i utarbetandet av försäljningsbudgetar och prognoser. Övervaka och rapportera avvikelser från budget och prognoser, samt föreslå åtgärder.
  • Samarbete med Försäljningsteamet och VD: Arbeta nära organisationer för att förstå deras behov och utmana dem att nå sina mål. Ge stöd och vägledning för att säkerställa effektivitet och produktivitet.
  • Processförbättringar: Identifiera möjligheter till förbättringar av försäljningsprocesser och system.
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter i minst ett år. Du har starka analytiska färdigheter och en förmåga att tolka data. Svenska och engelska behärskar du på en hög nivå, i både tal och skrift. Dessutom har du goda kunskaper i Excel samt BI-verktyg (Qlik View eller Power BI).

Personliga egenskaper:

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är team-orienterad och trivs med att arbeta i ett mindre team. Du är nyfiken, öppen och har en stark kommunikativ förmåga. Vi tror också att du motiveras av att ständigt hitta förbättringar och effektivisera processer.

Förutom ett intressant jobb erbjuder Meritmind:
  • Kollektivavtal
  • Förmåner genom Benify som är vår förmånsportal
  • Friskvårdsbidrag
  • Kompetensutveckling, konsultfrukostar, nätverksträffar och andra sociala aktiviteter
Om Meritmind:

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Jenny Österberg 0739-427480, jenny.osterberg@meritmind.se eller konsultchef Sofia Skyvell på 0701-660871, sofia.skyvell@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Meritmind AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juli 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren