Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Systemutvecklare inom inbyggda system till Assured

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare inom inbyggda system på Assured kommer du tillsammans med dina kompetenta kollegor att hjälpa kunden med utveckling, rådgivning, analys och design av säkerhetslösningar för inbyggda system. Du kommer att medverka i framtagandet av krav-, system-, design- och verifieringsspecifikationer. I dina arbetsuppgifter ingår även implementation, inklusive byggnation, integration och testning av säkerhetsfunktioner. Du kommer även att bidra med att identifiera komponenter och bibliotek som krävs för kundens system. Dessutom kommer du att stödja kunder i metodik kring test och verifiering, samt produktionsprocesser där säkerhet är relevant.



Din profil

För att trivas med och passa för rollen har du:

  • Erfarenhet av inbyggda system.
  • Högskoleexamen inom relevant område.
  • Kunskap om produktutvecklings- och produktionsprocesser.
  • Erfarenhet av hårdvaru- och mjukvaruutveckling för inbyggda system.
  • Hantering av verktyg och bibliotek inom ramen för inbyggda system.
  • Grundläggande nätverkskunskaper och förståelse för nätverksprotokoll.
  • En positiv inställning, engagemang och en vilja att lära.
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande:

  • Erfarenhet inom FPGA- och ASIC-utveckling.
  • Kunskap om kryptografi och slumptalsgenerering.

Assured är sina anställda och tillsammans bidrar alla till en öppen, respektfull och positiv stämning där stor vikt läggs på att alla ska trivas och må bra. Här kommer du att arbeta med erfarna kollegor i spännande projekt med branschledande teknik, så att du kan utvecklas och växa i din roll.

Låter det både intressant och passande för dig? Vi går igenom ansökningar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!



Vi kan erbjuda dig

Assured grundades ur och drivs av en passion för IT-säkerhet, med målet att göra verklig skillnad. Idag, nio år senare, är vi en framgångsrik verksamhet med spetskompetens inom säkerhet.

Assured förser organisationer med expertis inom IT-säkerhet i stort som smått, allt från fartyg till mikrochips. Efter lång tid i branschen vet vi vilka hot som finns där ute, därför strävar vi efter att ständigt vara vid den tekniska utvecklingens framkant. Genom våra tjänster, där vi både bygger och testar system, stärker vi våra kunders motståndskraft i dagens digitaliserade samhälle.



Kontakt information
Linda Åkesson +46 734 159 351 Linda.Akesson@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juli 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vår kund Assured ser en växande efterfrågan av avancerade säkerhetslösningar i inbyggda system. För att kunna möta efterfrågan och hjälpa fler kunder söker gänget på Assured dig som är utvecklare inom embedded, med ett intresse för säkerhet.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos Assured i Göteborg.

I Assureds kunskapstörstande organisation väntar en generös kompetensutvecklingsbudget, inspirerande konferenser och möjligheten att påverka företagets resa framåt.