Hoppa till innehåll
ACOEM AB logotyp

Mjukvaruutvecklare

Publiceringsdatum
11 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till Acoem i Mölndal

Som mjukvaruutvecklare hos Acoem AB får du möjlighet att jobba brett med spännande teknik på ett mindre företag som präglas av stark utveckling, teknisk kunskap och professionalism. Företaget har utvecklat innovativa och användarvänliga laserbaserade mätsystem i över 30 år, och är i dag del av en global koncern med över 900 anställda. Känns detta som en möjlighet som passar dig?

Sedan starten har Acoem AB (tidigare Fixturlaser) hjälpt industrier över hela världen att balansera miljöansvar och ökad effektivitet, med innovativa verktyg som skapar lönsam och hållbar produktion. Företaget söker ständigt nya outforskade möjligheter, och har blivit en ledande innovatör i sin sektor genom att tillhandahålla industriella underhållsverktyg som är avgörande för effektiv drift. En förklaring till bolagets framgång är fokus på innovation, användarvänlighet och marknadens behov, men även passion, engagemang, lagkänsla och trivsel.

I dessa filmer får du en insikt i bolaget och dess produkter: 

Om rollen
I rollen är du del av ett utvecklingsteam som leds av CTO. Gruppen har kompetens och kunskaper inom inbyggda system, elektronik och mekanik, sensorer och mätteknik. Mjukvarukompetens finns inom användargränssnitt, 3D baserad app-utveckling och sensornära kommunikation, t.ex. Bluetooth. Man kompletterar varandra sett till kompetens och ansvarsområden och teamet jobbar nära kollegorna på övriga avdelningar inom bl.a. produktion och marknad. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att utveckla mobila appar (Android och iOS) till mätsystem och inbyggda system. Teamet jobbar med agil utveckling till stor del i plattformsoberoende utvecklingsverktyg, framför allt Unity. För våra unika funktioner krävs utveckling i native-miljöer som Android Studio och X-Code. Programmering sker framför allt i C#, samt för OS-specifika funktioner i språk som Java, Kotlin, Swift och objective-C. 

Om dig
Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom några av nämnda teknikområden och som gillar agil mjukvaruutveckling i både inbyggda system och mobilappar. Antingen har du en teknikrelaterad examen från högskola eller universitet, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. I rollen finns behov att kommunicera på svenska och engelska, och vi lägger stor vikt vid egenskaper som att vara initiativrik, engagerad, samarbetsinriktad, strukturerad och analytisk. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Anders Johansson, 072-306 3526, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Acoem
Acoem AB (i våra medier Acoem Sweden) har utvecklat innovativa och användarvänliga laserbaserade mätsystem i över 30 år. Företaget, med runt 45 anställda och kontor i Mölndal, hjälper sina kunder inom industri och miljö att fatta rätt beslut och vidta rätt åtgärder genom att säkerställa produktivitet och tillförlitlighet av industriella maskiner och förhindra buller- och vibrationsföroreningar.

ACOEM AB är en del av Acoem Group som arbetar för hållbarhet och effektivitet. Acoem erbjuder innovativa verktyg och underhållssystem för att hjälpa företag att balansera miljöansvar och ökad effektivitet. Våra skräddarsydda lösningar optimerar produktionen och minskar miljöpåverkan.

Med huvudkontor i Limonest, Frankrike, arbetar våra 900+ anställda på 28 kontor, 8 tillverkningsanläggningar och 5 forsknings och utvecklingscenter i 11 länder för att tillhandahålla pålitliga mätsystem för kunder över hela världen. Tillsammans skapar vi en bättre framtid. 

Läs mer på https://www.acoemgroup.com och www.acoemgroup.com.

ACOEM AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup