Webbkommunikatör söker till utbildningsväsendet

Om jobbet

Är du en noggrann och driven person med känsla för detaljer? Vill du bidra med din kompetens och ambition för att driva projekt mot nästa mål? Här har du chanser att få användbar erfarenhet från en respekterad arbetsgivare, sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en webbkommunikatör för ett uppdrag på heltid. Tjänsten är med start så snart som möjligt och kommer att löpa på fram till årsskiftet med chans till förlängning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som webbkommunikatör kommer du arbeta med kommunikation och information på organisationens intranät. Du kommer att arbeta på avdelningen som handhar organisationens faciliteter, så ditt arbete kommer handla om frågor och information som berör området. Arbetet är under uppbyggnadsfas och tanken är att du ska komma in och stötta samt ansvara för kommunikationen kring strategin.

Du kommer till exempel att:
 • Publicera information och göra uppdateringar på intranätet
 • Kommunicera den lokala policyn och strategier
 • Informera kring underhåll, fastighetsplaner och eventuella ombyggnationer
Vi söker dig som
 • Studerat relevant utbildning alternativt har arbetat i en liknande roll tidigare
 • Har 1-2 års erfarenhet av att arbeta med intranät eller databashantering
 • Besitter goda kunskaper i kommunikation, både i text- och bildredigering
 • Har ett intresse för underhåll- och fastighetsfrågor
 • Är van vid system-, program- och datoranvändning
 • Pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
Det är meriterande om du har erfarenhet av lokalförsörjningsprocessen samt fastighetsfrågor, dock är det inget krav för tjänsten.

Som person är du driven och engagerad i ditt arbete. Du är bra på att fatta snabba beslut och vill ständigt utvecklas och föra ditt arbete framåt. Vidare är du en god kommunikatör, du är social och har god samarbetsförmåga, samt en ödmjuk framtoning.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid t.o.m. årsskiftet med chans till förlängning
 • Placering: Centralt i Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
PR & Kommunikation
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Vår kund arbetar med forskning och utbildning och har lokaler i centrala Göteborg. Som arbetsgivare är de mycket uppskattade och välkända i Göteborgsområdet.