VVS-montör

Premier · Bygg & Hantverk · 28 okt

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Just nu söker vi en VVS-montör till vår kund i Göteborg. I denna roll kommer du att i huvudsak arbeta med montering av badrumsporslin m.m. ute hos kund. Vi erbjuder ett växlande, lärorikt och roligt arbete då variationen av arbetsuppgifter är stor.

Kvalifikationer

Mest önskvärt är att du är en VVS-montör med några års erfarenhet men vi är även intresserade av dig som är utbildad VVS-montör men ej gjort färdigt din lärlingstid, dock krävs att du efter skolan har en del yrkeserfarenhet från VVS-branschen.

Vi vill att du är en ansvarstagande, målinriktad och en positiv person. Vi förutsätter också att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kontakt med kunder och leverantörer.

Krav

Mycket Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.
B-körkort.
Erfarenhet från VVS-branschen.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Kontakt

Ring Christer Kellgren, 0707858411

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.