VVS-konstruktör till etablerat bolag

Om jobbet

Vill du jobba med konstruktion och har fått med dig AutoCad eller MagiCad från din utbildning? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vi söker nu för kunds räkning en VVS-konstruktör till ett etablerat företag i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter

Som VVS-konstruktör hos vår kund kommer du att ta del i såväl stora som små projekt. Projekten löper parallellt och du kommer vara involverad i flera samtidigt. Initialt kommer du att arbeta mycket med konstruktion med möjligheten att växa in i roller som handläggare eller uppdragsansvarig. Arbetet sker inhouse med enstaka möten ute hos kund.

Du sitter främst och jobbar med konstruktion i MagiCad och med dina kunskaper av det eller AutoCad från skolan och ditt intresse av konstruktion kommer jobbet passa dig.

Din profil

För att passa som VVS-konstruktör hos vår kund så tror vi att du är högskole- eller civilingenjör med inriktning installation, energi eller motsvarande. Under din utbildning har du blivit väl förtrogen med AutoCAD. Har du även kommit i kontakt med MagiCAD så det en klar fördel.

Som person är du ambitiös och framåt. Du är van att arbeta i grupp och trivs med det men kan även arbeta självständigt. Du har lätt för att samarbeta och tar ansvar för det arbete du tilldelats.

Skallkrav
  • Högskole- eller civilingenjör mot installation, energi eller liknande
  • AutoCAD
  • Svenska
Meriterande
  • MagiCAD
  • Körkort B
Villkor

Start: Omgående
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Kontakt

Ring Emilia Persson, 0723019519

Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Vår kund är ett konsultbolag inom installationsteknik, energi-, miljö- och projektledning. De har varit verksamma i branschen över 30 år och har idag runt 150 verksamma medarbetare med spetskompetenser inom bygg- och installationsteknik.

På Göteborgskontoret arbetar idag 11 konsulter.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.