Nyexaminerad och vill jobba som VVS-konstruktör?

Om jobbet

Vill du eller kanske en vän till dig jobba som konstruktör och har fått med dig AutoCad eller MagiCad från din utbildning? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vi söker nu dig som är i början av karriären som vill vara en del av ett härligt gäng som jobbar inom VVS och installation i ett etablerat och personligt bolag i Göteborg.

Urvalet sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum, om du eller någon du känner är intresserad så sök idag!

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör för vår kund kommer du sitta och ta del av såväl stora som små projekt. Du sitter med ca 15 kollegor som jobbar inom samma område och flertalet av er arbetar som konstruktörer.

Du blir tilldelad och får ta del av projekt där hela VVS-konstruktionen skall göras. I början sitter du tillsammans med en erfaren kollega som visar dig hur projekten går till, när du är mer varm i kläderna kommer du få dina egna projekt som du sitter med. Under tiden du genomför dina projekt har du givetvis kollegor och en handledare som du kan vända dig till för frågor, råd och vägledning.

Du kommer främst sitta med ren konstruktion och då i MagiCad men på sikt ha möjlighet att växa in i en roll som handläggare eller uppdragsansvarig.

Företaget åtar sig projekt från ett flertal större aktörer och projekt i Göteborg och sitter med projekten i egna lokaler tillsammans med kollegor, både erfarna och juniora.

Din profil

För att passa som VVS-konstruktör hos vår kund så tror vi att du är relativt nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning installation, energi eller motsvarande.

Under din utbildning har du blivit väl förtrogen med AutoCAD. Har du även kommit i kontakt med MagiCAD så är det en klar fördel.

Du vill jobba med konstruktion och trivs att vara på en mindre arbetsplats där du jobbar nära dina andra kollegor.

Du skall kunna jobba bra med dina kollegor men även bra självständigt då du kommer sitta med egna projekt.

Det här är ett perfekt jobb för dig som vill ha en trygg arbetsplats där du får växa i rollen som konstruktör eller energiingenjör och får ta del av gedigna och professionella projekt som levereras med kvalité.

Skallkrav
  • Högskole- eller civilingenjör mot installation, energi eller liknande
  • AutoCAD
  • Svenska
Meriterande
  • MagiCAD
  • Körkort B
Villkor

Start: Omgående
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Kontakt

Ring Lina Carlén, 0735 14 80 36

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 mars

Om företaget

Vår kund är ett konsultbolag inom installationsteknik, energi-, miljö- och projektledning. De har varit verksamma i branschen i över 30 år och har idag runt 150 verksamma medarbetare med spetskompetenser inom bygg- och installationsteknik.

I Göteborg arbetar de mestadels med VVS och installationskonstruktion och är ca 15 anställda på plats.

Företaget värnar för att behålla den personliga känslan och satsar mycket på personlig hjälp och kvalité i sina projekt mot sina kunder.

Här får du en bra start i branschen tillsammans med ett härligt och tajt gäng!

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.