VVS-konstruktör sökes till företag i Trollhättan

Om jobbet

Är du VVS-ingenjör inom konstruktion och har arbetat med detta i minst 1 år? Då är detta tjänsten för dig. Sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som VVS-konstruktör hos vår kund kommer du att projektera och konstruera i VVS-systemet magiCAD. Du kommer att konstruera ventilation, värme, kyla samt vatten och avlopp för de olika projekten. Som VVS-konstruktör kommer du designa tekniska system utifrån en kravbeställare. Du sitter på ett kontor i centrala Trollhättan med bra kommunikationsförbindelser. Du kommer få en introduktion när du börjar och stöd kommer finnas av kollegor.

Din profil

I rollen som VVS-konstruktör krävs det att du har minst en YH-utbildning som VVS-ingenjör, alternativt högskole-/civilutbildning inom VVS. Du behöver också ha jobbat i minst ett år som VVS-konstruktör då du kommer arbeta självständigt med projektering och konstruktion. Du bör också ha goda kunskaper i MagiCAD för att kunna konstruera hos vår kund. Svenska i tal och skrift är också ett krav då du kommer att kommunicera med andra konsulter samt byggherrar. Meriterande för tjänsten är Körkort B samt arbetslivserfarenhet i mer än 1 år.

Som person ser vi att du är motiverad och framförallt engagerad i det du gör. Du vill utvecklas och blir bättre på det du gör. Det är viktigt att du tycker om att ta kontakt med människor då du ofta har kontakt med konsulter och kunder. I rollen som VVS-konstruktör är du också noggrann.

Skallkrav:
  • Utbildning YH som VVS-ingenjör alternativt högskole-/civil inom VVS
  • 1 års erfarenhet av VVS-konstruktion
  • Goda kunskaper i MagiCAD
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Körkort B
  • Arbetslivserfarenhet mer än 1 år
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: 8-17
Omfattning: Heltid
Ort: Trollhättan

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Kontakt

Ring Elin Ylander, 0735168980

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

Vår kund startade sitt företag 2001. De jobbar idag med olika uppdrag inom VVS-projektering, energiutredningar, felsökning, installationskontroller samt entreprenadbesiktningar. Deras projekt kommer främst från bostadsbolag och kommuner men de tar även projekt från andra beställare. De letar nu efter en VVS-konstruktör som vill bli en del av deras företag.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.